ALISHER NAVOIYNING “MAHBUB UL-QULUB” ASARIDAGI DIDAKTIK G‘OYALAR - Habibullayeva Sohibjamol Akmaljon qizi; To‘raqulova Odinaxon Abrorjon qizi (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada buyuk mutafakkir Alisher Navoiyning “Mahbub ul-qulub” asaridagi har bir inson anglab yetishi zarur bo‘lgan axloqiy-ta’limiy ruhdagi muhim haqiqatlarni ya’ni asardagi didaktik xususiyatlar tahlil qilinadi.