ҚАШҚАДАРЁ ВИЛОЯТИ ДЕҲҚОНЧИЛИК БИЛАН БОҒЛИҚ БЎЛГАН АГРОЛАНДШАФТЛАР - М.Г.Назаров (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2026)
Анататсия: Ушбу мақолада Қашқадарё вилояти деҳқончилик билан боғлиқ агроландшафтлар ёритилган. Бундаантропоген ландшафтларни бир қисми агроландшафт турлари ва уларни таснифи ишлаб чиқилган.