MAXSUS TA’LIM JARAYONIDA ESHITISHIDA NUQSONI BO‘LGAN BOLALARDA TALAFFUZ MALAKALARINI SHAKLLANTIRISH - Isoqjonova D.M. (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2026)
Annotatsiya: Ushbu tezisda eshitishida nuqsoni bo‘lgan bolalarda maxsus ta’lim jarayonida talaffuz malakalarini shakllantirishga qaratilgan ishlarni tashkil etish va mazmuni haqida so‘z boradi.