ESHITISHIDA NUQSONI BO‘LGAN O‘QUVCHILARDA MULOQOTNI RIVOJLANTIRISHGA QARATILGAN ISH YO‘NALISHLARI - Isoqjonova D.M. (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2026)
Annotatsiya: Ushbu tezisda eshitishida nuqsoni bo‘lgan o‘quvchilarning muloqot ko‘nikmalarini shakllantirishga qaratilgan ishlar mazmuni yoritilgan.