OROLBO‘YI AHOLISINING QUROL-ASLAXALARI HARBIY TAQTIKASINING O‘ZIGA XOS JIXATLARI - Satimov B.M.; Hayitboyeva G.M. (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2026)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Qadimgi Xorazm aholisi va ularga qo‘shni bo‘lgan ko‘chmanchi sak va massaget elatlarining jang olib borish usullari va ularning qurol-yarog‘lari to‘g‘risida ma’lumotlar keltirilgan