JAHON MOLIYAVIY INQIROZLARI SHAROITIDA GLOBAL KORPORATSIYALAR BOSHQARUV STRATEGIYASI - Muxitdinova Surayyo Kurbanaliyevna (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ushbu maqolada jahon moliyaviy inqirozlari sharoitida global korporatsiyalar boshqaruv strategiyasining asosiy yo‘nalishlari, risklarni boshqarish va raqobatbardoshlikni saqlash usullari tahlil qilinadi. Tadqiqot moliyaviy barqarorlikni ta’minlash va innovatsion yondashuvlarni qo‘llash zaruratini ko‘rsatadi.