TA’LIMDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARNING KAMCHILIKLARI - Muratova Dinora Timurovna (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotasiya: So’nggi yillarda raqamli texnologiyalar zamonaviy ta’limning ajralmas qismiga aylanib, o’qitish va o’rganish jarayonlarini takomillashtirish uchun yangi imkoniyatlar yaratmoqda. Biroq, ularning tez qo’llanilishi talabalarning farovonligi va akademik natijalariga ta’sir qiluvchi bir qator muhim kamchiliklarni ham aniqladi. Ushbu maqolada ta’lim muassasalarida raqamli vositalardan intensiv foydalanish bilan bog’liq salbiy oqibatlar ko’rib chiqiladi.