TIBBIYOT SOHASIDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARNING O’RNI VA AHAMIYATI - Hayitova A.J. (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola hozirgi rivojlanayotgan raqamli texnologiyalarning tibbiyot sohasidagi o’rni, ahamiyati va elektron tibbiy kartalarning yozilishidagi ahamiyati, tekshiruv apparatlarida ishlatilish sohalari va qanchalik dolzarb va muhim ekanligi haqida bo’ladi.