ТАДБИРКОРЛИК СУБЪЕКТЛАРИНИНГ МОЛИЯВИЙ ХАТАРЛАРИНИ МИНИМАЛЛАШТИРИШДА СУҒУРТАНИНГ АҲАМИЯТИ - Узоқбоев Равшанжон Абдурашидович, (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Аннотация: Мазкур мақолада тадбиркорлик субъектларини молиявий хатарлардан суғурталаш масалалари ёритилган. Шунингдек мақолада молиявий хатарлардан суғурталашнинг турлари баён қилинган.