RAQAMLI TRANSFORMATSIYA SHAROITIDA KORXONALARNING INVESTITSION JOZIBADORLIGINI OSHIRISHNING STRATEGIK YO‘NALISHLAR - Julbayev Otabek Melibayevich, (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2026)
Annotatsiya: Mazkur ishda raqamlashtirish jarayonlarining xo‘jalik yurituvchi subyektlar jozibadorligini oshirishdagi determinanti tahlil qilingan. Zamonaviy raqamli yechimlarni tatbiq etish orqali boshqaruv samaradorligini yuksaltirish, moliyaviy ochiqlikni ta’minlash hamda tranzaksion xarajatlarni optimallashtirish masalalari yoritilgan. Tadqiqot yakunida korxonalarning investitsion salohiyatini raqamli texnologiyalar yordamida mustahkamlash bo‘yicha ilmiy-amaliy tavsiyalar ilgari surilgan.