MUSTAQIL O‘ZBEKISTONDA DINIY MA’RIFAT VA YOSHLARGA OID DAVLAT SIYOSATIDA AMALGA OSHIRILGAN ISLOHOTLAR - Jumaniyazova Intizor To‘lkinovna, (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2026)
Rezyume: Ushbu maqolada O‘zbekistonda mustaqillik  yillarida  yoshlarda diniy-ma’naviy tafakkurni rivojlantirish masalalari haqida  diniy ma’rifat  va yoshlarga oid davlat siyosatida amalga oshirilgan islohotlar so‘z boradi