KREATIV PEDAGOGIKA FANINING MOTIVATSION YONDASHUV ASOSIDA PEDAGOGIKA TA’LIM YO‘NALISHI TALABALARINING KREATIV FIKARLASH KO‘NIKMALARINI RIVOJLANTIRISHDAGI O’RNI - Toshnazarova Mohinur O’sarali qizi, (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2026)
Annotatsiya. Mazkur maqolada kreativ pedagogika fanining motivatsion yondashuv asosida pedagogika ta’lim yo‘nalishi talabalarining kreativ fikarlash ko‘nikmalarini rivojlantirishdagi o’rni hususida ayrim fikr-mulohazalar bayon etilgan. Shuningdek, pedagogik ta’lim yo‘nalishi talabalarida kreativlikni rivojlantirish, zamonaviy ta’lim muhitiga moslashish, o‘z qobilyatlarini namoyon etishda motivatsion yondashuv muhimligi hususida fikrlar mavjud.