JISMONIY BARKAMOLLIKNI TARBIYALASHDA TURIZMNING O‘RNI - Yarashev Komil Dexkanovich,; Idrisov Mironshoh Ilyos o‘g‘li, (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2026)
Annotatsiya. Ushbu maqolada yosh avlodni tarbiyalashda sportning ahamiyati hamda o‘rni qanchalik muhimligini ta’kidlab o‘tilgan