ASOSIY MUDDATDA YETISHTIRILGAN KARTOSHKA NAV VA NAMUNALARINING HOSILDORLIGINI BAHOLASH - Begimkulov Ilxom Baxtiyorovich, (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2026)
Annotatsiya: Respublika aholisini yil davomida kartoshka va undan tayyorlanadigan mahsulotlar bilan ta’minlab turish uchun ekindan yuqori va sifatli hosil olish bilan birga har bir tuproq-iqlim zonasi uchun ekiladigan navlarni to‘g‘ri tanlash katta ahamiyat kasb etadi.