DIGITAL CULTURE AND ITS IMPACT ON THE EDUCATION SYSTEM - Pardaboyeva Sojida Bolbek qizi, (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada raqamli madaniyatning mohiyati, uning zamonaviy ta’lim tizimiga ta’siri va pedagogik jarayonlardagi o‘rni chuqur ilmiy asosda tahlil qilinadi. Raqamli texnologiyalar asosida shakllanayotgan yangi bilim olish muhitlari, o‘quvchilar kompetensiyalarining rivojlanishi hamda ta’limning transformatsiyasi yoritiladi.