ONA TILI DARSLARIDA BO‘G‘IN KO‘CHIRISH QOIDALARINI O‘QITISHDA ZAMONAVIY TA’LIM METODLARI (5-SINF ASOSIDA) - Abdulazizova Muslima,; Matluba Ulkanboyeva, (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2026)
Annotatsiya. Mazkur maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktablarining 5-sinf ona tili darslarida bo‘g‘in ko‘chirish qoidalarini o‘qitishning zamonaviy metodlari ilmiy-metodik jihatdan yoritiladi. Interfaol yondashuvlar, o‘yinli metodlar va axborot-kommunikatsiya texnologiyalaridan foydalanish orqali o‘quvchilarning savodxonligini oshirish, mantiqiy fikrlashini rivojlantirish hamda mustaqil ishlash ko‘nikmalarini shakllantirish masalalari tahlil qilinadi