RAQAMLI PLATFORMALAR YORDAMIDA MAKTAB INGLIZ TILI FANI BO‘YICHA TA’LIM SIFATINI OSHIRISH USULLARI - Raxmatova Xurshida G‘ofurovna, (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktab ingliz tili ta’limida raqamli platformalardan foydalanish orqali ta’lim sifatini oshirish usullari tahlil qilingan. Unda interaktiv o‘qitish, mustaqil ta’limni tashkil etish, differensial yondashuv va monitoring tizimlari yoritilgan. Shuningdek, zamonaviy platformalarning til ko‘nikmalarini rivojlantirishdagi ahamiyati ilmiy asosda bayon etilgan.