BOSHLANG'ICH SINFLARDA ONA TILI VA O QISH SAVODXONLIGI DARSLARINI SAMARALI TASHKIL ETISH USULLARI - Mengliyeva Ruxshonabegim (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2026)
Annotatsiya: Maqolada boshlang'ich sinflarda ona tili va o'qish savodxonligi darslarini sama-rali tashkil etish usullari haqida ma'lumot berilgan.