ALISHER NAVOIYNING “MAHBUB UL-QULUB” ASARIDAGI DIDAKTIK G‘OYALAR - Habibullayeva Sohibjamol Akmaljon qizi,; To‘raqulova Odinaxon Abrorjon qizi, (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada buyuk mutafakkir Alisher Navoiyning “Mahbub ul-qulub” asaridagi har bir inson anglab yetishi zarur bo‘lgan axloqiy-ta’limiy ruhdagi muhim haqiqatlarni  ya’ni  asardagi didaktik xususiyatlar  tahlil qilinadi.