AGROLANDSHAFTLARNING ASOSIY XUSUSIYATLARI - Nazarov Maqsud Geldiyorovich, (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2026)
Annotatsiya: Maqolada  insonning xo`jalik faoliyati, qishloq xo`jalik ishlab chiqarishi joylashuvi tabiiy sharoit bilan mujassamligi bayon qilingan.