ESHITISHDA NUQSONI BО‘LGAN MAKTABGACHA YOSHIDAGI BOLALAR PSIXIK RIVOJLANISHINING XUSUSIYATLARI - Sadirova Kamola Giyozovna, (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2026)
Annotatsiya: Mazkur maqolada eshitishda nuqsoni bо‘lgan maktabgacha yoshidagi bolalar psixik rivojlanishining xususiyatlari, maktabgacha yoshida sensor va aqliy rivojlanishi, о‘z-о‘ziga xizmat qilish, eshitishida nuqsoni bo‘lgan bolalar reabilitatsiyasini amalga oshirishda ixtisoslashtirilgan ta’lim muassasasi va oilaning pedagogik xamkorligi borasida so‘z yuritiladi.