ANTIK VA OʻRTA ASRLAR MUDOFAA INSHOOTLARI: TURLARI, TUZILISHI, AHAMIYATI - B.M. Satimov,; A.Rahimov, (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Xorazmning Antik va oʻrta asrlar mudofaa inshootlari tuzilishi, turlari va ularning ahamiyati haqida ma’lumot beriladi