KONSTITUTSIYANING YARATILISHI: TARIXI, TAJRIBA VA ISTIQBOL - Tursunova Gavhar Begmurodovna,; Bahriddinov Fatxulla, (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: O‘zbekiston Konstitutsiyasi tarixda sinalgan umuminsoniy, umumbashariy qadriyatlarni o‘zida mujassam etgan hujjatdir. Mazkur maqolada konstitutsiya yaratilish tarixi va taraqqiyotdagi ahamiyati haqidagi ma’lumotlar bayon etilgan.