INGLIZ TILI O‘QITISH JARAYONIDA IJOBIY EMOTSIYALARNING O‘QUV MOTIVATSIYASIGA TA’SIRI - Ataxo‘jayeva Shaxlo Anvarovna,; Ibrohimova Shahina Akmaljon qizi, (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya. Mazkur maqolada ingliz tili o‘qitish jarayonida ijobiy emotsiyalarni shakllantirishning o‘quvchilarning ichki motivatsiyasiga ta’siri psixologik va pedagogik nuqtai nazardan tahlil etiladi. Motivatsiyaning shakllanishida emotsional muhit, o‘qituvchi shaxsiyati, o‘quvchilarning psixologik ehtiyojlari hamda ta’lim jarayonidagi ijobiy tajriba muhim omil sifatida ko‘rsatilgan.