SHAXSNING EMOTSIONAL JABHASI VA UNING O’RGANISH METODLARI TAHLILI - Jovliyeva Nigora Eshmamat qizi, (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya. Ushbu tezisda shaxsning emotsional jabhasining psixologik yetukligi ijtimoiy o’rganildi. Uning moslashuvchanligi va ruhiy salomatlikka ta’siri va emotsional jabhaning o’rganish metodlari tahlil qilindi.