MINTAQALAR O‘RTASIDAGI HAMKORLIKNING IQTISODIY O‘SISHGA TA’SIRI (O’ZBEKISTON-QOZOG‘ISTON MISOLIDA) - Qudratillayeva Muslima Shukrullo qizi, (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada O‘zbekiston-Qozog‘iston munosabatlari, hamkorlik aloqalari, mintaqalar o‘rtasidagi iqtisodiy-siyosiy yondashuvlar, mamlakatlar rivoji yo‘lida o‘rnatilayotgan hamkorlik munosabatlari va ularni har ikki davlat iqtisodiyotiga ta’siri haqida ma’lumotlar keltirilgan.