TIL VA TERMINOLOGIYA - Musabekova Mubinaxon Odiljon qizi, (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada til va terminologiya tushunchalari, ularning ilmiy asoslari, terminlarning shakllanish mexanizmlari, xalqaro terminologiya maktablarining g‘oyalari, global terminologik jarayonlar, standartlashtirish talablari hamda zamonaviy fan va texnologiyadagi terminlar evolyutsiyasi ilmiy manbalar asosida tahlil qilingan