ПАХТА-ТЎҚИМАЧИЛИК КЛАСТЕРЛАРИНИ ТАШКИЛ ҚИЛИШНИНГ ИЛМИЙ-НАЗАРИЙ АСОСЛАРИ - Давлятов Бекзоджон Асланхожаевич, (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Аннотация: Ушбу мақолада кластерлар ташкил этишнинг ташкилий ва муаммолари жиҳатлари ва уларни бартараф этиш бўйича мунозаралар хусусида сўз юритилган.