(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada buyuk mutafakkir Jaloliddin Rumiyning ushbu asaridagi asosiy falsafiy g‘oyalar, xususan, ichki haqiqatni kashf etish va ruhiy ozodlikka erishish jarayonlari yoritiladi.