(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada virtual reallik (VR) va kengaytirilgan reallik (AR) texnologiyalarining tibbiyot ta’limidagi qo‘llanilishi, o‘quv jarayonini takomillashtirishdagi afzalliklari va samaradorligi tahlil qilinadi. Simulyatsiya, interaktiv amaliy mashg‘ulotlar va masofaviy ta’lim imkoniyatlari ilmiy asosda yoritilgan.