(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
maqolada hozirgi kunda ixtisoslashtirilgan ta‘lim muassasalaridagi ta’lim jarayoni va ularning faoliyati, ixtisoslashtirilgan ta’lim muassasalarida geografiya faning o‘qitish bo‘yicha munosabatlar bildirilgan.