(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada adabiyotshunos olim, akademik Naim Karimovning ilm- fan va adabiyotshunoslik yoʻlidagi tadqiqotlari, ilmiy va estetik qarashlari, 20-asr oʻzbek adabiyotshunosligiga va tanqidchilikka qoʻshgan hissasi, ijodining oʻziga xos jihatlari tahlil qilinadi.