(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
So‘nggi asrlarda ilmiy-texnik taraqqiyot inson hayotining barcha sohalarida chuqur o‘zgarishlarni yuzaga keltirdi. Ilm-fan va texnologiyalarning taraqqiyoti tufayli dunyo tubdan yangilandi, zamonaviy axborot-kommunikatsiya vositalari va ilg‘or texnologiyalarning joriy qilinishi ta’lim tizimiga beqiyos imkoniyatlar ochib berdi. Sun’iy intellekt yutuqlari ta’lim sohasida yangi ufqlar ochib, o‘quv jarayonining mazmuni, shakli va metodlariga mutlaqo yangi yondashuvlarni olib keldi. Bunday innovatsion texnologiyalar ta’lim samaradorligi va raqobatbardoshligini oshirish, ilg‘or tajriba almashish, individual yondashuv asosida bilim berish imkoniyatlarini taqdim etadi.