(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur maqolada o’quvchilarda tanqidiy fikrlashni ingliz tili darslari orqali rivojlantirish yoritib berilgan.Maqolaning boshlanish qismida ushbu ko’nikmaning asosiy mohiyati,uning yosh bolalar ongiga ta’siri, tanqidiy fikrlash nega muhimligi haqida fikr-mulohaza yuritilgan. O’quvchilarda tanqidiy fikrlashni rivojlantirish asoslari keltirilgan. Tanqidiy fikrlash tushunchasi va uning ta’lim tizimidagi roli ham yetarlicha o’rganilgan. Ushbu maqola yosh tadqiqotchilar va mustaqil izlanuvchilar uchun foydali bo’lishimumkin.