(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Butun dunyo o‘qituvchilari va psixologlari hikoya qilish (storytelling) bizga ko’p qiziqish bildiradilar, nol o‘quv materialini hikoya tarzida taqdim etish til o‘rganuvchilarning diqqat-e’tibori va tanqidiy fikrlashlarini rivojlantiradi, shu bilan birga madaniy tarbiya darajasini oshiradi. Qiziqarli va hayajonli hikoya sifatida taqdim etilgan o‘quv materiallar shaxsiy xususiyatlarni rivojlantirishga yordam beradi, soch va qadam tasavvurining o’ziga xosligini namoyish etadi, faollik va ijodkorlikni namoyish etishga yordam beradi. Ushbu maqolada ingliz tilini o‘rgatishda hikoya qilish yondashuvining ahamiyati muhokama qilinadi.