(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu tezis gidroliz reaksiyalarining texnologik jarayonlardagi ahamiyatini yoritadi. Gidroliz – suv ishtirokida murakkab moddalarni oddiyroq birikmalarga ajratish jarayoni bo‘lib, kimyo, oziq-ovqat, farmatsevtika va boshqa sanoat tarmoqlarida keng qo‘llaniladi.