(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada korroziya turlari va sodir bo’lish mexanizmlaribo’yicha ilmiy asosni shakllanishi,katod stantsiyalari, elektr kimyoviy himoya mexanizmlari, protektor yordamida himoya qilish usullarini qo’llashni ,bitum mastikalari yordamida himoya qilish va uni surtish texnologiyasini;, korroziyaning salbiy oqibatlari va ularni oldini olish bo‘yicha ishlab chiqilgan usullar, yechimlar va ular ustida olib boriladigan ishlar samarodorlik to‘g‘risida aytib o‘tilgan.