(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Issiqxona effekti uning sayyoramizga ta’siri, issiqxona effekti, uning sabablari va kuchayishining oqibatlari,issiqxona effektining mohiyati, emissiyasi sabablari, effektining oqibatlari, muammolar va yechimlar.