(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu tezisda qurilish ashyolarining tuzilishi va xossalari ya’ni fizik yani (zichligi,g’ovakligi,suv o’tkazuvchanligi va hokazolar) xossalari,mexanik xossalari,(bosimi,siqilishga cidamliligi va hokazolar)va ko’proq kimyoviy xossalarini