(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada korroziya haqidagi umumuy tushunchalar, korroziyadan himoya maqsadini, metallarni korroziyalanish sabablari, metall konstruktsiyalarni elektrokimyoviy korroziyadan himoya qilishning turli usullarining afzalliklari va kamchiliklarini ko’rib chiqildi. Metall buyumlarni uzoq vaqt xizmat qilishi uchun elektrokimyoviy korroziyadan yemirilishga chek qo’yish muammosi tajribalar asosida tahlil qilindi.