(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya. Maqolada dorivor qalampirgulning tarkibidagi biologik faol moddalar, ularning asosiy farmakologik xususiyatlari, xalq tabobatidagi o‘rni va klinik amaliyotda qo‘llash samaradorligi keltirilgan. Shuningdek, O‘zbekiston sharoitida ushbu o‘simlikni yetishtirish va farmatsevtik sanoatda qo‘llash istiqbollari muhokama qilinadi.