(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada barkamol avlod tarbiyasida ta’limning o‘rni keng qamrovli tarzda yoritilgan. Ta’limning shaxs va jamiyat taraqqiyotidagi ahamiyati, yosh avlodni ma’naviy, intellektual va jismoniy jihatdan yetuk qilib tarbiyalashdagi asosiy omillari tahlil qilingan. Shuningdek, zamonaviy ta’lim jarayonida innovatsion texnologiyalar, milliy va umuminsoniy qadriyatlar, oilaviy tarbiya hamda davlat siyosati o‘rtasidagi uzviy bog‘liqlik keng muhokama etilgan.