(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur maqolada Asad Dilmurod qalamiga mansub “Mahmud Torobiy” asarida ilgari surilgan g’oyalar, asardagi obrazlar ularning asar voqealarida tutgan o’rni, asar badiiyati haqida so’z boradi. Ushbu asar Mahmud Torobiy hayotiga bag’ishlangan, asarda uni vatan ozodligi yo’lida ko’rsatgan qahramonliklari haqida gap boradi.