(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Мақолада Конституциявий ҳуқуқий маданиятнинг шаклланиши ва уни юксалтириш орқали коррупциянинг олдини олиш масалалари таҳлил қилинган. Хусусий эътибор фуқароларнинг ҳуқуқий онги, қонунларга риоя қилиш ва фуқаролик фаоллигига қаратилган. Мақола амалиёт ва илмий тадқиқотлар асосида коррупцияга қарши самарали чора-тадбирларни тавсия қилади.