(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada o‘zbek adabiy tanqidchiligida muhim o‘rin egallagan Ozod Sharafiddinovning ma’rifiy qarashlari, publitsistik uslubi, adabiyotga bo‘lgan yangicha yondashuvlari hamda milliy tafakkurni rivojlantirishdagi xizmatlari tahlil qilinadi. Shuningdek, uning yosh ijodkorlar bilan ishlash madaniyati va tanqidchilik maktabi shakllanishidagi o‘rni ochib beriladi