(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada kommunikativ kompetensiyalarni tadqiq etish jarayoni ko‘p qirrali bo‘lib, turli psixologik yondashuv va nazariyalar asosida izohlanadi. Bu yondashuvlar kursantlarda muloqot ko‘nikmalarini shakllantirishda qaysi metodlarning samarali ekanini aniqlashga yordam beradi.