(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada Abdulla Qahhorning “Anor” hikoyasi badiiy tahlil qilinib, undagi insoniy fazilatlar, mehr-oqibat, kattalarga hurmat va oilaviy qadriyatlar masalalari yoritiladi. Asarda keksalarga g‘amxo‘rlik qilish, ularning ehtiyojlarini anglash va e’tibor ko‘rsatishning ma’naviy ahamiyati tahlil etiladi.