(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Xoja tomonidan yozilgan "Gulzor" asarida muallif obraz va xarakter yaratish san’atini yuqori darajada namoyon qiladi. Asarda personajlarning ruhiy holati, hissiyotlari va ijtimoiy muhit bilan munosabati aniq va jonli tasvirlangan. Xoja o‘zining badiiy uslubi orqali har bir obrazni o‘quvchiga yaqinlashtirib, ularning ichki dunyosini chuqur o‘rganishga imkon beradi.