(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada qoraqalpoq tili va adabiyotini o‘qitishda innovatsion yondashuvlarning ahamiyati, interfaol metodlar va axborot-kommunikatsiya texnologiyalarining dars jarayonidagi samaradorligi tahlil qilinadi. Shuningdek, milliy adabiy merosni chuqur o‘rganishning dolzarbligi, o‘quvchilarda ijodiy fikrlashni rivojlantirish va o‘qituvchi kompetensiyasining ta’lim sifatiga ta’siri yoritilgan. Maqola zamonaviy pedagogik metodlarga asoslangan bo‘lib, o‘quvchi shaxsini rivojlantirishga yo‘naltirilgan taklif va amaliy tavsiyalarni o‘z ichiga oladi