(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy oʻzbek shoiri Aziz Saidning hayoti, ijodi, ijodining bir yoʻnalishi boʻlgan ishq mavzusi haqida maʼlumot va tahlillar beriladi,sheʼrlaridan namunalar keltiriladi.